Chelsea: az Arsenal korábbi kapitánya lehet Terry örököse

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.23. 08:47
null
José Mourinho egyik nagy nyári fogása: Cesc Fabregas (Fotó: Action Images)
José Mourinho, a Chelsea menedzsere nem zárja ki, hogy a jövőben Cesc Fabregas legyen a Chelsea csapatkapitánya.

 

Cesc Fabregas lenyűgöző formában futballozik a londoni „kékeknél” a nyári érkezése óta, „két kézzel szórja” a gólpasszokat, nagy szerepet vállalva az angol bajnokságban és a BL-ben is veretlenül menetelő Chelsea szereplésében.

Nem csoda hát, hogy José Mourinho is elégedett a szerzeményével. A portugál az ITV-nek adott nyilatkozatában elárulta, annak ellenére is kellemesen csalódott a 27 éves játékosban, hogy 29 millió fontot fizetett érte.

Fabregas sokkal jobb annál, mint amit képzeltem. Fantasztikus srác, hihetetlenül profi. Most már értem, hogyan tudott 19-20-21 évesen az Arsenal csapatkapitánya lenni” – mondta Mourinho, aki azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy Fabregas legyen a Chelsea csapatkapitányi karszalagját egy hete 500. alkalommal viselő John Terry örököse.

„Amíg én vagyok a Chelsea menedzsere, jó eséllyel olyan labdarúgó lesz a csapatkapitány, aki hosszú ideje szolgálja a klubot. De legalább ennyire fontos kritérium, hogy a választott vezér fejben összhangban legyen az edzővel. És mi totális összhangban vagyunk a mérkőzések alatt” – fejtette ki gondolatát a portugál.

Fabregas pályára lépett a Chelsea hétközi BL-mérkőzésén a Maribor ellen, és a 6–0-s angol sikerrel végződő összecsapáson kiosztotta szezonbeli kilencedik gólpasszát is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik