Chelsea: „Mondd az arcomba!” Fabregas válasza S. Ramosnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.26. 12:26
null
Klub és válogatott, Ramos és Fabregas (Fotó: Action Images)
A sajtón keresztül üzenget egymásnak a spanyol labdarúgó-válogatott két sztárja, Sergio Ramos, a Real Madrid hátvédje és Cesc Fabregas, a Chelsea középpályása.

 

A Chelsea két spanyolja, Fabregas és Diego Costa sérülésre hivatkozva kihagyta hazájuk legutóbbi válogatott mérkőzéseit, a Fehéroroszország elleni Eb-selejtezőt és a Németország elleni felkészülési mérkőzést.

A sajtóban ezt követően felröppentek olyan pletykák, hogy José Mourinho, a londoniak menedzsere manipulálta a történetet, álsérülésekkel biztosított pihenőt két meghatározó játékosának. Ezt követően Sergio Ramos burkolt üzenetet küldött a sajtón keresztül.

„A sérülésekkel kapcsolatban az a helyzet, hogy óriási lehet a különbség a valóság és a között, amit a sajtóban kommunikálnak. Mindenekelőtt azt szeretném, ha minden játékos olyan elkötelezettséget mutatna a válogatott iránt, mint a klubja felé. Ez azért is fontos, hogy példát mutassunk az újoncoknak.”

Fabregas reakciója sem maradt el, de a korábbi Barcelona-futballista csak azt követően válaszolt, hogy megkereste a Real Madrid hátvédjét.

„Az volt az érzésem, hogy Sergio célozni akart valamire, valakire. Felhívtam telefonon, elmondtam neki, hogy húszéves korunk óta együtt szerepelünk a válogatottban, nem szükséges a sajtón keresztül üzengetnie. Ha gondja van, nyugodtan elmondhatja szemtől szemben.”

„Mourinho egy szóval sem mondta nekem, hogy ne menjek a válogatotthoz. Rosszulesik, hogy megkérdőjelezik az elhivatottságomat a spanyol válogatott felé kilenc év és 94 mérkőzés után” – tette hozzá Fabregas.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik