MU: C. Ronaldo visszatér? Ez is egy lehetőség - Van Gaal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.19. 18:37
null
Louis van Gaal és egy nyári szerzemény Madridból: Ángel Di María (Fotó: Reuters)
Louis van Gaal, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere kérdésre válaszolva nem titkolta, örülne Cristiano Ronaldo visszatérésének, de azért lát egy aprócska akadályt a horizonton.

 

Cristiano Ronaldo utóbbi hetekben tett nyilatkozatai arra engednek következtetni, hogy a portugál világklasszis pillanatnyilag nem a legjobban érzi magát a Real Madridban – az ilyesmi pedig melegágya az afféle pletykáknak, hogy CR esetleg visszatér a Manchester Unitedbe.

„Hogy visszatérhet-e Ronaldo? Igen, de nem hinném, hogy a sajtó, amely folyamatosan napirenden tartja a témát, megvásárolná nekünk” – mondta viccesen Van Gaal a pénteki sajtótájékoztatóján, de azért hozott egy példát arra, hogy az MU természetesen nem zárkózik el az ilyen volumenű ügyletek elől. Csakhogy.

„Valóban, ez is egy lehetőség. Ugyanezt mondtam Radamel Falcao esetében is. A Ronaldo-kaliberű játékosok óriási pluszt adnak egy csapatnak, ugyanakkor nem hiszem, hogy a Real Madrid hajlandó eladni őt" – érzékeltette az üzlet valószínűtlenségét a holland szakvezető.

C. Ronaldo 2009-ben világrekordnak számító összegért, 80 millió fontért igazolt a Manchester Unitedből a Real Madridba, öt évre szóló új szerződéséből egy év pergett le, és a madridi klub aligha enged az öt esztendővel ezelőtti vásárlási árból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik