Pool: Rodgersnek csatár kell, Benzema jön 50 millió fontért?

Vágólapra másolva!
2014.12.19. 12:07
null
Lehet, hogy Benzema nemsokára már a Liverpool mezében játszik? (Fotó: Reuters)
Angol sajtóértesülések szerint a Liverpool labdarúgócsapata megpróbálja szerződtetni Karim Benzemát, a Real Madrid támadóját a télen.

Nem futnak túl jó szezont a Liverpool támadói. A nyáron érkezett Mario Balotelli formája katasztrofális, ráadásul viselkedése továbbra sem problémamentes, az Arsenal elleni, vasárnapi bajnokiról „rasszizmusért” eltiltották. Rickie Lambert és Fabio Borini sincs csúcsformában, ráadásul Daniel Sturridge sérülése miatt nem bevethető.

A „vörösök” az előző meccseken így sokszor támadó nélkül, Raheem Sterlinget feljebb tolva játszottak, de ez hosszú távon nem jelent megoldást Brendan Rodgers szerint, ezért a szakember szerződtetné Karim Benzemát a Real Madridtól, és 50 millió fontot is hajlandó lenne kifizetni érte.

A spanyol sajtó az utóbbi hetekben sokat cikkezik a francia támadó (akit az Arsenal is kiszemelt magának) távozásáról. A híreszteléseket azonban érdemes a helyükön kezelni, Manuel Esteban spanyol sportújságíró például egészen elképesztő jóslatot hozott össze.

„Benzema vékony jégen táncol, ha ajánlat érkezik érte, nem hezitál a klub, hogy eladja-e vagy sem – mondta Esteban Benzemáról, akivel a nyáron 2019-ig szerződést hosszabbított a Real. – Ancelotti álma az, hogy a következő szezontól Sergio Agüero, Marco Reus és Cristiano Ronaldo rohamozza az ellenfelek kapuját, ezzel pedig összeállna a futballvilág legfélelmetesebb triója.”

Mintha egyébként nem lenne elég erős már így is a királyiak támadósora…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik