FTC: Bárhová is megyek, a Fradi a részem marad - Jenner

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.23. 10:42
Julian Jenner, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros korábbi játékosa nyilvános Instagram-oldalán nosztalgiázva Böde Dánielt a legjobb csatárnak nevezte meg, akivel valaha futballozott, valamint szurkolói kérdésre a jövőjével kapcsolatban is megszólalt.

„Valamikor dinamikus duót alkottunk Böde Dániellel, aki a legjobb csatár, akivel valaha futballoztam – nosztalgiázott Jenner. – Ha megnézem, ahogy most játszik, és azt, ahogy akkor, amikor még ott voltam, hatalmas különbséget látok. Remélem, minél előbb megtalálja a formáját, mert az egyik legjobb barátom lett, és a pályán is remek kapcsolat volt kettőnk között.”Jenner. – Ha megnézem, ahogy most játszik, és azt, ahogy akkor, amikor még ott voltam, hatalmas különbséget látok. Remélem, minél előbb megtalálja a formáját, mert az egyik legjobb barátom lett, és a pályán is remek kapcsolat volt kettőnk között.”

Jennert a napokban megkereste a DVTK, így elképzelhető, hogy a holland Diósgyőrben folytatja a pályafutását. Néhány szurkoló – klubszimpátiájától függően – kommentben biztatta, vagy éppen megpróbálta lebeszélni a szélsőt arról, hogy a miskolciakhoz szerződjön. Jenner arra kéri a Fradi-drukkereket, értsék meg őt.

„Egyáltalán nem az én döntésem volt, hogy elhagytam az FTC-t, a vezetőség határozott a jövőmről. Ne nálam panaszkodjatok, hanem Orosz Pálnál vagy Thomas Dollnál… Ne felejtsétek el, hogy a szurkolók jelentik a klubot, a szenvedélyetek a Ferencváros iránt sohasem hal meg! Bárhová is megyek, a Fradi a részem marad, ezt mindenki tudja, de senkinek sem engedem meg, hogy elvegye a futballt tőlem, ez az életem, remélem, megértitek.”

Jennernek a nyáron lejárt a szerződése az FTC-nél, és mivel nem hosszabbítottak vele, hazatért Hollandiába, ahol edzőként kezdett dolgozni a Vitesse utánpótlásában.Két hete azonban – amint azt jeleztük – már bejelentette, hogy hamarosan újra visszatérhet a pályára egy magyar menedzser segítségével. Ezek után nem lenne meglepetés, ha ismét az NB I-ben láthatnánk őt.

Jenner 2012 őszén szerződött az NB I-be a Ferencvároshoz, amelyben 45 élvonalbeli bajnokin kilenc gólt szerzett, ebből kettőt éppen a Diósgyőr ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik