FTC: Moniz elvinné Bödét Münchenbe - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2014.08.28. 09:00
null
Böde Dániel (balra) után eddig is volt érdeklődés külföldről, de még nem állt légiósnak (Fotó: Mirkó István)
A liga-zwei.de arról számolt be, hogy Ricardo Moniz német klubcsapata, a másodosztályban szereplő 1860 München a Ferencváros válogatott labdarúgójával, Böde Dániellel erősítené meg támadósorát.

 

Böde és Moniz a közelmúltban a Ferencvárosnál dolgozott együtt, így a játékos és az edző ismeri egymást, tudja, mire számíthat, mit várhat a másiktól. A cikk szerzője a támadóról említésre méltónak találta, hogy fizikai adottságai alkalmassá teszik a klasszikus befejező erőcsatár szerepkörre. Életkora (27 év) és rutinja mellett a vételárát is kedvezőnek találja, a transfermarkt.de hatszázezer euróra teszi Böde értékét, akinek szerződése 2016 nyarán jár le az Üllői úton.

A cikkben beszámolnak a rajtnál beragadó – egy döntetlen, két vereség – klub további erősítési terveiről. A Fulhamhez távozó Király Gábor helyett rutinos cserekapust keresnek, továbbá támadó középpályást.

A 24 esztendős, első számú kapussá avanzsáló Stefan Ortega cseréje a 36 éves Heinz Müller lehet, aki 1997 óta profi, légióskodott Norvégiában és Angliában, legutóbb a Mainzban szerepelt.

A középpályássorba a 26 éves albán válogatott Valdet Rama érkezhet, aki legutóbb a spanyol Valladolid légiósa volt, de van németországi múltja is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik