FTC: Moniz reagált - Böde volt a legjobb játékosom

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.29. 09:17
null
Moniz szerint Böde Dániel volt a legjobb játékosa (Fotó: Veres Viktor)
Ricardo Moniz, az 1860 München vezetőedzője kommentálta a hírt, miszerint szeretnék megszerezni Böde Dánielt, a Ferencváros futballistáját.

 

„Ismerem őt, és mindig nyitott vagyok [az igazolásokra], de nem tudom kommentálni a híreket” – mondta a müncheniek edzője, Ricardo Moniz az abendzeitung-muenchen.de-nek.

A szakember a Nemzeti Sport megkeresésére bővebben is beszélt Bödéről.

„A héten szinte naponta megkerestek a német újságírók, újabb és újabb labdarúgók esetleges érkezéséről kérdeztek – fogalmazott a holland edző. – Az átigazolási időszak végéhez közeledve érthető, hogy beindul a fantáziájuk, ám én a szakmáról szeretnék beszélni, nem pedig a pletykákra reagálni.”

„Böde volt a legjobb játékosom, miután távoztam, szomorúan láttam, hogy mennyire visszaesett a formája, hogy többször csak a kispadon jutott neki hely. Ebben a szezonban azonban ismét régi önmagát idézi, gólok és gólpasszok fűződnek a nevéhez, ami örömmel tölt el, hiszen kivételes tehetséggel és akaraterővel megáldott labdarúgóról beszélünk. Hogy el tudnám-e képzelni a csapatban? Maradjunk annyiban, ő rengeteg együttesnek erősítést jelentene. Eredményesen dolgoztunk együtt, a válogatottba is bekerült, nem titkolom, továbbra is jó viszonyban vagyunk. Esetleges Münchenbe költözéséről azonban nem szeretnék beszélni, és arról sem, hogy egyáltalán megkerestük-e” – tette hozzá Moniz.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik