Győri ETO: kilenc játékosra nem tartanak igényt - hivatalos

Vágólapra másolva!
2014.12.18. 13:48
null
Miriuta Vasile vezetőedző közölte, kikkel nem számol a folytatásban (Fotó: archív)
A Nemzeti Sport Online már korábban jelezte, hogy a téli szünetben több játékos is távozhat a Győri ETO-tól. A klub ma a hivatalos honlapján jelentette be, hogy kik azok a labdarúgók, akikkel nem számol a szakmai stáb.

 

„A Győri ETO FC vezetése és a szakmai stáb az elmúlt hetekben felmérte a jelenlegi játékosállományt, és meghozta döntéseit a változásokról" – fogalmaz a klub hivatalos honlapja, az etofc.hu.

„Ennek értelmébenmegfelelő ajánlat esetén nem gördít akadályt a klub kilenc futballista távozása elé. Ez azt jelenti, hogy élő szerződése ellenére szabadon tárgyalhat a jövőjéről Milos Kocics, Valentin Babic, Leandro Martínez, Michal Svec, Völgyi Dániel, Dudás Ádám, Varga Roland, Sváb Dániel és Stieber András is" – sorolja a neveket a klubhonlap.

A listán nem szerepel, de lejárt a szerződése, és nem marad a csapatnál Mihai Nicorec, s úgy tudjuk, kérdéses a győri jövője Lazar Sztanisicsnak is.

Amint arról szerdán beszámoltunk, több játékostól, akikkel nem számol a Miriuta Vasile vezette szakmai stáb, már a használatra kapott Audik kulcsait is visszakérték a vezetők.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Bénes László
Kiszemeltek: Dan Bucsa (román, Universitatea Cluj román), Ciprian Deac (román, CFR Cluj romániai), Mihai Minca (román, CFR Cluj romániai)
Távozók: Takács Ákos (befejezte pályafutását), Mihai Nicorec (román, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Valentin Babic (horvát), Dudás Ádám, Milos Kocics (szerb), Leandro Martínez (olasz-argentin), Sváb Dániel, Stieber András, Michal Svec (cseh), Lazar Sztanisics (szerb), Varga Roland, Völgyi Dániel (érdeklődnek iránta – PAFC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik