Győr: Vargának és Völgyinek le kellett adnia az Audi-kulcsokat...

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.17. 14:53
null
Az ETO futballistái a szponzortól kapott Audikkal közlekedhetnek – Varga és Völgyi már nem (Fotó: audietocup.hu/ archív)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Győri ETO évzáró vacsoráján le kellett adniuk a klubtól kapott Audik kulcsait azoknak a játékosoknak, akikkel hosszú távon már nem számol a klub vezetősége.

 

Az NSO több forrásból megerősített értesülései szerint Győrben több játékosnak is vissza kellett adnia a klubtól kapott Audik kulcsait az évzáró bankettet követően.

Ma már beszámoltunk róla, hogy az ETO-nál hosszú távon már nem számolnak a lejáró szerződésű román Mihai Nicoreckel, a szerb Lazar Sztanisiccsel, illetve Völgyi Dániellel sem.

Úgy tudjuk, hogy Völgyi is azon játékosok között van, akitől visszakérték a kulcsokat. Így járt továbbá Varga Roland – Völgyinek és Vargának nyáron lejár a szerződése, de még egyikükkel sem egyeztek meg a hosszabbításról – és a cseh védő, Michal Svec is. Jelen állás szerint velük hosszú távon már nem számolnak, összesen heten is távozhatnak a jelenlegi keretből.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Bénes László
Kiszemeltek: Dan Bucsa (román, Universitatea Cluj romániai), Ciprian Deac (román, CFR Cluj romániai), Mihai Minca (román, CFR Cluj romániai)
Távozók: Takács Ákos (befejezte pályafutását)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Mihai Nicorec (román, lejár a szerződése), Michal Svec (cseh), Lazar Sztanisics (szerb), Varga Roland, Völgyi Dániel

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik