Macska ül az autómnál, nem tudok edzésre menni!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.20. 19:25
null
A macska nem tágított Forssell autójától
A Bochum labdarúgócsapatát erősítő Mikael Forssell macskaallergiájára hivatkozva mulasztotta el klubja keddi edzését.

 

Mikael Forssell nem mindennapi kifogással indokolta meg, hogy miért maradt távol a Bochum keddi edzésétől. Az 1998 és 2005 között a Chelsea kötelékébe tartozó 33 éves finn csatár egy macska miatt „ragadt” a házában. A szőrös jószágot le is fotózta, a képet pedig feltöltötte a Twitterre.

A csatolt szövegben leírta: edzésre kellene indulnia, ám allergiás a macskákra, márpedig a cica már vagy 20 perce ott ül BMW-je mellett, hozzádörgölőzve az autó kerekéhez.

Peter Neururert, a Bochum edzőjét mindenesetre nem hatotta meg a makacs macska által jelentett veszély. A szakember szerint Forssell hülyére vette őket, hiszen a macskaszőr csak lakáson belül okozhat allergiás tüneteket.

A szurkolók komoly és kevésbé komoly megoldási javaslatokkal álltak elő. Van, aki szerint akár gyalog is elindulhatott volna a játékos az edzésre, más pedig azonnal a tűzoltókat hívta volna a helyében az eset súlyára való tekintettel.

Forssell mindössze hat bajnokin egyetlen gólt szerzett a Bundesliga 2. tizedik helyén álló Bochumban, helyét pedig nem ezzel az alakítással szilárdította meg a csapatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik