Barca: a katalánok reagáltak a Messi-Chelsea pletykára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.28. 15:27
A pletykákkal ellentétben Lionel Messinek esze ágában sincs a Chelsea labdarúgócsapatához szerződni – állítják a Barcelonánál.

Amint arról beszámoltunk, a nemzetközi sajtót hónapok óta foglalkoztatja Lionel Messi átigazolása. A La Pulga csütörtökön már kész tényként közölte, hogy az argentin Angliába, a Chelsea-hez szerződik, méghozzá 250 millió euróért, amelyet az Adidas segítségével teremtenek elő a londoniak.Amint arról beszámoltunk, a nemzetközi sajtót hónapok óta foglalkoztatja Lionel Messi átigazolása. A La Pulga csütörtökön már kész tényként közölte, hogy az argentin Angliába, a Chelsea-hez szerződik, méghozzá 250 millió euróért, amelyet az Adidas segítségével teremtenek elő a londoniak.

Messi menedzsmentje most felvette a kapcsolatot a spanyol As-szel, és az újság online felületén jelezte, szó sincs a klubváltásról.

„A pletykák egy olyan újságírótól származnak, akivel a klub és a játékos részéről sem tartotta senki a kapcsolatot. Az átigazolással kapcsolatos hírek csupán kitaláción alapulnak" – jelent meg a hivatalos válasz az as.com-on.

„Sokszor kifejtettem már, ha rajtam múlna, örökké a katalánoknál maradnék, de a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogyan eltervezed” – mondta korábban Messi.

A legfrissebb közlemény alapján úgy tűnik, a gránátvörös-kékek sem bánnák, ha a legjobbjuk Barcelonában fejezné be a pályafutását. Persze ennyivel vélhetően még nem sikerült meggyőzni a lelkes angol és spanyol újságírókat…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik