Real: Di María távozni akar, Khedira sem hosszabbít - Ancelotti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.21. 14:02
null
Di María távozni szeretne – CR ezzel szemben örülne az argentin maradásának (Fotó: Action Images)
Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője elmondta, hogy Angel Di María kérte a klubtól, engedje, hogy másik csapathoz szerződhessen.

Ancelotti a holnapi, Atlético Madrid elleni Szuperkupa-visszavágó előtt tartott sajtótájékoztatón beszélt Di Maríáról.

„Di María kérte, hogy távozhasson és visszautasította a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát. Keressük a megoldást, de ha ezt nem találjuk meg a jövőjével kapcsolatban, akkor marad a csapatnál” – mondta az olasz szakvezető.

Mint ismert, a világbajnokságon kirobbanó formában futballozó Di Maríáért a Real Madrid állítólag 65 millió eurót kér. A játékost többek között a Manchester United és a PSG szeretné megszerezni, de az árból alkudnának a vevőjelöltek.

A szurkolók mindenesetre ragaszkodnak az argentinhoz, a keddi Szuperkupa-meccsen hatalmas ovációval köszöntötték a 78. percben pályára lépő játékost – talán ő részesült a legnagyobb ünneplésben. Annyi bizonyos, hogy a csapattársak sem szeretnék, ha az argentin távozna: Sergio Ramos és Cristiano Ronaldo állítólag beszélt a vezetőséggel, hogy mindenképp tartsák meg Di Maríát

Ancelotti elárulta, hogy nem csak Di María mondott nemet a klub hosszabbítási ajánlatára, hanem a német világbajnok Sami Khedira is.

„Khedirának egy év hátravan még a szerződéséből, az új ajánlatot azonban nem fogadta el. Annyiban különbözik a helyzete Di Maríáétól, hogy ő nem kérte, hogy távozhasson.”

A királyiakhoz kapcsolódó hír, hogy az AS értesülései szerint Ancelotti eldöntötte, hogy a szezonban a rutinos Iker Casillas lesz a Real első számú kapusa. Hogy mi áll a döntés hátterében? Ide kattintva megtudhatja.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik