Real Madrid: Pérez elődje szerint C. Ronaldo besokallt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.16. 09:50
null
Az összes kedvenc játszópajtásomat eladják? (Fotók: Reuters)
Ramón Calderón, a Real Madrid korábbi elnöke szerint Cristiano Ronaldo megelégelte a spanyol futballcsapat átigazolási politikáját, és szívesen visszatérne a Manchester Unitedhez.

 

Ramón Calderón 2006 júliusa és 2009 januárja között töltötte be a Real Madrid elnöki tisztségét, nagy szerepe volt abban, hogy 2009 nyarán Cristiano Ronaldo a Manchester Unitedtől a Realhoz igazolt. A 63 éves, jogász végzettségű korábbi klubvezető szerint Ángel Di María és Xabi Alonso eladása után a portugál klasszis viszonya végleg megromlott Florentino Pérezzel, a Real Madrid jelenlegi elnökével.

„Az az érzésem, hogy torkig van a mostani elnök átigazolási politikájával – beszélt Calderón Ronaldóról a TalkSPORTnak. – Amikor idejött, úgy gondolta, hogy Robbennel jó párost alkothatnak, de aztán eladták a hollandot. Tavaly Higuaín távozása sem tetszett neki, és hibának tartotta Mesut Özil elengedését is. A pohár idén nyáron telt be nála Ángel Di María és Xabi Alonso eladásával.”

A Manchester United állítólag szédítő fizetéssel csábítaná vissza Ronaldót, aki Calderón szerint hajlana is a váltásra: „Emlékszem, milyen hálás volt a Manchester Unitednek, amikor megállapodtunk vele. Csodás időszakot töltött ott, szeretett mindent, a United pedig igazán nagy klub.”

Cristiano Ronaldo az átigazolási időszak lezárulta után kritikus hangvételű nyilatkozatot tett, ám később cáfolta, hogy bármi baja lenne Florentino Pérezzel.

Ramón Calderón szerint Cristiano Ronaldo besokallt
Ramón Calderón szerint Cristiano Ronaldo besokallt
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik