Chelsea: a volt Real-elnök szerint C. Ronaldo követheti Mourinhót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.24. 07:47
Érdekes nyilatkozatot adott Ramón Calderón, a spanyol Real Madrid labdarúgócsapatának korábbi (2006–2009) elnöke, aki az együttes portugál kulcsemberének Cristiano Ronaldónak a közeljövőbeli távozását vetítette előre. Ráadásul nem is akárhová, hanem az angol Chelsea-hez, ahová a „királyi gárda" trénere, José Mourinho készül – számolt be róla az olasz gazzetta.it.

„Cristiano Ronaldo egyelőre nem akarja meghosszabbítani a két év múlva lejáró szerződését, a szezon során többször utalt arra, hogy valamiért nem érzi jól magát a csapatban – mondta Calderón. – A klubvezetés előtt két választás van: a hosszabbítás vagy az eladás, különben a játékos jelentősen veszít az értékéből a Real számára. Persze, nem sok klubnak tudnák valós piaci áron eladni a négy éve 90 millió euróért vett Ronaldót. Csak a Manchester City, a Chelsea és a PSG tartozik ebbe a körbe. A napokban meg kell kezdődnie az érdemi tárgyalásoknak, amelyek pár héten belül lezárulhatnak. Mindez nem képezi Florentino Pérez elnökválasztási kampányának részét, tekintve, hogy nincs más jelölt versenyben.”Calderón. – A klubvezetés előtt két választás van: a hosszabbítás vagy az eladás, különben a játékos jelentősen veszít az értékéből a Real számára. Persze, nem sok klubnak tudnák valós piaci áron eladni a négy éve 90 millió euróért vett Ronaldót. Csak a Manchester City, a Chelsea és a PSG tartozik ebbe a körbe. A napokban meg kell kezdődnie az érdemi tárgyalásoknak, amelyek pár héten belül lezárulhatnak. Mindez nem képezi Florentino Pérez elnökválasztási kampányának részét, tekintve, hogy nincs más jelölt versenyben.”

A Chelsea-hez visszatérni készülő Mourinho igencsak átalakítaná a londoniak keretét, az elmúlt napokban felröppent már Falcao, Cavani, Isco és Hulk neve is. Cristiano Ronaldóval kiválóan tudott együtt dolgozni Madridban, kölcsönösen tisztelték és becsülték egymást. A szélső visszatérése a Premier League-ba azért pikánsabb lenne, mint az edzőé, tekintve, hogy korábban a Manchester Unitednél számított a közönség kedvencének.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik