Erdély Csanád: Ültem ott egymagamban a büntetőpadon, mint Vas Jankó anno Szapporóban

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.05.07. 09:57
null
Erdély Csanád többször is a szürreális jelzőt használta arra, ami férfi jégkorong-válogatottunkkal történt a divízió 1/A csoportos világbajnokságon. A csapatkapitány arról is beszélt az NSO Tv-nek, hogy a sikert még inkább megédesítette, hogy azt közösen ünnepelhették Bolzanóban a magyar szurkolótáborral.

„Ültem a büntetőpadon egymagamban, mint Vas Jankó anno Szapporóban – elég szürreális volt” – idézte fel a szlovénok elleni meccs utolsó másodperceit Erdély Csanád  a saját szemszögéből, immár az MVM Dome-ban, ahol kedd este Kanada ellen lép jégre a magyar férfi jégkorong-válogatott.  

Az A-csoportba feljutó válogatottunk csapatkapitánya a szürreális jelzőt nemcsak erre a pillanatra használta interjúnk során, de az egész divízió 1/A csoportos vb-n történteket is annak tartja. Videónkban részletesen is beszél erről, ahogy arról is, mennyire fontos volt az is, hogy a sikert megoszthatták a Bolzanóba ellátogató szép számú magyar szurkolótáborral is. Emellett azt is elmondja, hogy bár nem szokott elérzékenyülni mérkőzések után, most miért történt ez meg vele, miután átvették az aranyérmeket és a vb-győzelemért járó serleget. 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik