FTC-Vidi: A dobogó reálisabb, mint a bajnoki cím, de ma győznénk - Maróti

Vágólapra másolva!
2011.03.12. 06:43
Maróti Béla, a Ferencváros nyáron igazolt középpályása egy híján együttese mindegyik bajnoki mérkőzésén pályára lépett ebben a szezonban, és valószínűleg a Videoton elleni rangadón is kezdő lesz. A futballista klubja honlapjának nyilatkozott a ma esti mérkőzésről. 

„Tudom, hogy mostanában döntetlenezni szokott egymással a két csapat, de én abban bízom, hogy megszakad ez a sorozat és nyerünk – kezdte az ftc.hu-nak adott nyilatkozatát Maróti Béla. – Az egészen biztos, hogy rengetegen lesznek a lelátókon, így a jó hangulat garantálva van. Az első helyezett játszik a másodikkal; ennél nagyobb meccs nem kell – ha szurkoló lennék, én is kimennék a stadionba. Persze így is ott leszek...” ftc.hu-nak adott nyilatkozatát Maróti Béla. – Az egészen biztos, hogy rengetegen lesznek a lelátókon, így a jó hangulat garantálva van. Az első helyezett játszik a másodikkal; ennél nagyobb meccs nem kell – ha szurkoló lennék, én is kimennék a stadionba. Persze így is ott leszek...”


„Teljesen megérdemelten vagyunk ebben a pozícióban. Többször bebizonyítottuk már, hogy szép játékkal vagy éppen nagyot küzdve, de tudunk nyerni. Ősszel az első félidőben szerintem jobbak voltunk a Vidinél, a másodikban azonban megmutatta magát. Remélem, hogy a mostani mérkőzés inkább az őszi meccs első félidejéhez hasonlít majd” – tette hozzá a második helyen álló Ferencváros labdarúgója.

„Egyelőre nem foglalkozunk a bajnokság végével. Mostanában már azt is egyre gyakrabban halljuk, hogy a bajnoki címre is esélyesek lehetünk. Szerintem a dobogó reálisabbnak tűnik” – fogalmazott a távlati tervekkel kapcsolatban Maróti.

A Ferencváros ma este 19.30 órától fogadja a Videotont. A találkozót nyomon követheti a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósításában is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik