FTC: Maróti nem lepődne meg, ha horgonyt vetne a jobbhátvéd posztján

Vágólapra másolva!
2011.09.14. 10:42
Maróti Béla úgy érzi, megállta a helyét a jobbhátvéd pozíciójában, és nem esne kétségbe, ha a labdarúgó NB I 15. helyén álló Ferencváros új szakvezetője, Détári Lajos továbbra is a védelemben játszatná.

„Nem tudom, hogy a jövőben miként számít rám Détári Lajos, de nem lepődnék meg, ha egy ideig ez lenne az én pozícióm – idézi az ftc.hu a ZTE elleni múlt vasárnapi bajnokin jobbhátvédként szerepet kapó zöld-fehér középpályást. – Lehet, hogy a nézőknek új volt mindez, nekem nem annyira, hiszen már pár napja így gyakoroltunk az edzésen."ftc.hu a ZTE elleni múlt vasárnapi bajnokin jobbhátvédként szerepet kapó zöld-fehér középpályást. – Lehet, hogy a nézőknek új volt mindez, nekem nem annyira, hiszen már pár napja így gyakoroltunk az edzésen."

Maróti Béla elmondta: felfogása az, hogy egy futballistának ott kell a lehető legjobb teljesítményt nyújtania, ahová az edző teszi.

„Nem volt számomra teljesen szokatlan a poszt, jobb oldali középpályást már játszottam korábban többször is. Úgy érzem, hogy megoldottam a feladatot, sőt még a gól is bennem volt egy fejesnél. Igyekeztem minél nagyobb erőt beletenni, de óriásit védett a kapus" – folytatta a játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik