Válogatott: meglepődött, de örült a meghívónak a pápai csatár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.11. 18:04
Tóth Bálint vezetőedző irányításával 2014. január 13-án elkezdődik a Lombard Pápa téli felkészülése. A hétfői nyitó tréningen igazoltan hiányzik majd Orosz Márk, aki január 6–7-én részt vett az alakuló magyar válogatott összetartásán Telkiben, és Pintér Attila szövetségi kapitány úgy döntött, hogy a Lombard támadóját január 13–14-én is meghívja a válogatott következő edzéseire. Orosz Márk a válogatott meghívóról is beszélt klubja honlapjának, a lombardfcpapa.hu-nak.
„Meglepődtem, ugyanakkor nagyon örültem, amikor értesítést kaptam, hogy Pintér Attila szövetségi kapitány meghívott a válogatotthoz – fogalmazott Orosz Márk. – Nagy megtiszteltetés számomra, hogy benne lehetek a jelenlegi harminckét-negyven fős válogatott keretben.”

Orosz Márk számára jól sikerült a válogatott összetartás, a szövetségi kapitány a Lombard csatárát ismét meghívta a keretbe. „A kétnapos összetartáson nagyon jó volt a hangulat, Pintér Attila személyében nagyon felkészült szakembert ismertem meg. A tréningeken taktikai elemeket gyakoroltunk, mindkét nap két edzés volt Telkiben. Az is megtisztelő, hogy a következő válogatott találkozóra is meghívást kaptam, így a Lombard Pápa felkészüléséhez szerdától csatlakozom” – nyilatkozta Orosz.

A pápai támadó arról is beszélt, hogy mivel telt számára a hathetes téli vakáció. „Bevallom, jól esett a többhetes pihenés. Azonban kaptunk egyéni edzésprogramot, amelyet teljesen elvégeztem, viszont nem sokáig bírtam labda nélkül, így sokat fociztam a barátaimmal kispályán. Tömören, jól telt a szünet, de már vártam, hogy kezdődjön az alapozási időszak” – mondta jókedvűen a támadó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik