Drazsics három magyar ajánlata – Újpestről és a ZTE-től is kapott

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2024.04.29. 12:42
Sztefan Drazsicsot (fehérben, labdával) nemcsak a védők, hanem a csatárt kereső klubvezetők is árgus szemekkel figyelik (Fotó: Kovács Péter)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a Mezőkövesdről szerződése lejártával a nyáron biztosan távozó szerb csatár, Sztefan Drazsics Újpestről és Zalaegerszegről is kapott ajánlatot. Ügynöke, Radovan Stijacic érdeklődésünkre nem is cáfolta ezt, sőt elmondta, van egy harmadik magyar kérő is, de vannak más országból is lehetőségei a támadónak.

 

A 31 éves szerb Sztefan Drazsics tíz gólt szerzett eddig ebben az idényben az NB I-től már biztosan búcsúzó Mezőkövesdben, és miután a nyáron lejár a szerződése a klubnál, válogathat a kérők között. A hónap elején ugyan még arról írtunk, hogy nem kapott hivatalos ajánlatot, de az elmúlt hetekben ez a helyzet változott. A Nemzeti Sport értesülései szerint itthonról a Zalaegerszeg és az Újpest is ajánlatot tett neki.

Igen, kaptunk ajánlatokat, de nem csak ezektől a kluboktól, van egy harmadik magyar érdeklődő is – reagált megkeresésünkre a csatár ügynöke, Radovan Stijacic.Ugyanakkor más országokból már négy ajánlat is befutott, és ha csak az anyagi szempontokat nézzük, akkor ezek kedvezőbb lehetőségek. A játékos azonban nem akar mindenáron külföldre szerződni. Korábban játszott Kínában is, de nem érezte ott jól magát. Szeret Magyarországon élni, de még nem döntött a folytatásról, hogy melyik ajánlatot fogadja el.”

A játékosügynök hozzátette, a döntés várhatóan néhány héten belül, májusban megszületik, hogy Drazsics a nyári felkészülést már az új csapatánál kezdhesse el. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik