FTC: „Karrierem legfontosabb sorozata” – Dibusz ellátta jótanáccsal a szünetben Varga Ádámot

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.04.25. 10:24
null
Emlékezetes mérkőzésen győzte le 2–1-re a Ferencváros a Nyíregyházát a Mol Magyar Kupa elődöntőjében. Az NB II-ben éllovas Szpari hiába vezetett, az NB I bajnoka a meccs végén fordított, nyert, és 2022 után ismét a Pakssal csap össze az aranyéremért. A találkozó után a Fradi kapusa, Varga Ádám válaszolt az újságírók kérdéseire.

Varga Ádám elismerte, nagyon erős ellenfél volt a Nyíregyháza.

„Kemény csata volt. Nem mondom, hogy belealudtunk, igazából nagyon jól támadott le az ellenfél, emiatt kicsit döcögősen ment a játék. Végül szerintem megtaláltuk erre az ellenszert, és kialakítottunk helyzeteket. Nekik is volt helyzetük, igazából egy nagyon jó kupameccset láthattak a nézők szerintem: itt is, ott is nagyon nagy helyzetek, utolsó pillanatos dráma – nagyon örülünk neki, hogy ebből mi jöttünk ki győztesen.”

Videónkban elárulja, készült-e már a hosszabbításra; számított-e arra, hogy ennyi dolga lesz; hogy a Magyar Kupa idei kiírása a legfontosabb sorozat a pályafutásában; de azt is megtudjuk, hogy a szünetben Dibusz Dénes ellátta jótanácsokkal.

 

MAGYAR KUPA
ELŐDÖNTŐ
NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC (NB II)–FERENCVÁROSI TC 1–2 (0–0)
Balmazújváros, Városi Stadion, 2500 néző. Vezette: Bogár
NYÍREGYHÁZA: Fejér – Baki, Alaxai, Gengeliczki – Farkas B., Kesztyűs B. (Sigér Á., 77.), Nagy D. (Temesvári, 90.), Nagy B. – Gresó (Novák, 74.), Beke P., Kovácsréti. Vezetőedző: Tímár Krisztián
FERENCVÁROS: Varga Á. – Botka (Loncar, a szünetben), Abena, I. Cissé, Civic (C. Ramírez, 80.) – Maiga (Szevikjan, 74.), Abu Fani, Zachariassen (Makreckis, 16.) – Marquinhos, Varga B., A. Traoré (Kodro, 74.). Vezetőedző: Dejan Sztankovics eltiltása miatt Nenad Szakics
Gólszerző: Kovácsréti (68.), ill. I. Cissé (85.), Szevikjan (89.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik