FTC: Doll a svéd élvonalból hozna középpályást és csatárt is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.21. 16:02
Svéd sajtóértesülések szerint Thomas Doll, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője a svéd első osztályban szereplő Atvidaberg két játékosát is kiszemelte csapata számára.

A fotbolltransfers.com információi szerint Doll Mohammed Abubakarit és John Owoerit figyelte meg az elmúlt hetekben.Mohammed Abubakarit és John Owoerit figyelte meg az elmúlt hetekben.

Abubakari 28 éves ghánai-görög középpályás, korábban a PAOK Szaloniki és a Feyenoord játékosa is volt, ebben a szezonban 18 meccsen két gólt szerzett. Owoeri 27 éves nigériai csatár, szintén játszott korábban a Feyenoordban, ebben az idényben 21 találkozón négy-négy gólnál és gólpassznál jár.

„Igen, valóban itt járt Thomas Doll és segítője, Ralf Zumdick, hogy megfigyeljék Mohammed Abubakarit és John Owoerit – mondta Abubakari ügynöke. – Először az Atvidaberg Everton elleni találkozóján látták őket, majd még egy mérkőzést megtekintettek.”

A svéd klub szerződést hosszabbított volna Abubakarival – mivel a két fél megállapodása november végén lejár –, ám a középpályás nem fogadta el az ajánlatot, így kétséges a jövője jelenlegi csapatánál.

„Az Atvidaberg meg akarja tartani őt, de a játékos tovább szeretne lépni. Görög útlevéllel is rendelkezik, ez mindenképpen előny” – mondta Abubakari képviselője.

Owoeri ügynöke is elismerte a Ferencváros érdeklődését, de játékosa Magyarországra költözéséről egyelőre nincs szó. A labdarúgó képviselője elmondta, nem kell sietniük a döntéssel, Owoeri szerződése ugyanis a nyárig érvényes még klubjával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik