A Vasas és a Komárom is megtartaná a 21 éves csatárt

Pór KárolyPór Károly
Vágólapra másolva!
2024.05.08. 13:14
Puska Péter tavaly került a Vasastól kölcsönbe Komáromba (Fotó: parameter.sk)

 

A 21 éves támadó, Puska Péter 2019-ig Győrben, majd a Vasasban, illetve a Kubala Akadémián nevelkedett, tavaly pedig a szlovák másodosztályban szereplő Komáromi FC-hez került kölcsönbe, melyben 17 tétmérkőzésen három gólt szerzett és három gólpasszt adott, így tevékeny részese lett a csapat történelmi feljutásának. Egyelőre azonban kérdéses, hol folytatja a pályafutását, ugyanis a kölcsönszerződése a nyáron lejár a komáromiaknál.
 

 

„Egyelőre nem tudok konkrétummal szolgálni a jövőmről, két bajnoki mérkőzés még hátravan a bajnokságból egyelőre ezekre koncentrálok, a háttérben egy profi menedzsment dolgozik az ügyemben,ez megnyugtató. Nagyszerűen érzem magam Komáromban, óriási siker a bajnokság megnyerése, a közeg is kiváló! Örülök, hogy az itten teljesítményemnek köszönhetően több helyről is érdeklődnek irántam, de a szerződésem a Vasashoz köt. Nagy Miklós sportigazgató eddig is mindenben segített, bármivel fordultam hozzá, mindenkinek az a legfontosabb, hogy folyamatos játéklehetőséghez jussak”– nyilatkozta megkeresésünkre a támadó.

A játékos egyik képviselője, Haisza Viktor kérdésünkre elmondta, Magyarország mellett Ausztriából és Szlovákiából is érdeklődnek a futballista iránt, de először is a Vasas döntésén múlik, hogyan alakul Puska Péter jövője. 
 

Az angyalföldi klub részéről Nagy Miklós sportigazgató úgy reagált megkeresésünkre, hogy folynak az egyeztetések Puska ügyében, szeretnének hosszabbítani a csatárral, de a következő idényt ismét kölcsönben töltheti Komáromban.  

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik