Légiósok: a Kansas City közel áll Németh K. szerződtetéséhez - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2014.12.18. 07:15
A Nemzeti Sport már december elején beszámolt róla, hogy a fél éve klub nélküli Németh Krisztiánt az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Sporting Kansas City szerződtetheti. A legfrissebb amerikai hírek szerint a felek hamarosan megállapodást kötnek.

A reportingkc.com és a footballcourier.com is arról számolt be, hogy a Sporting Kansas City közel áll két kiszemelt, a legutóbb a holland Rodában szereplő magyar csatár, Németh Krisztián és a chilei kapus, Luis Marín szerződtetéséhez.

A Nemzeti Sport még két hete számolt be arról, hogy a 25 éves, nyár óta klub nélküli magyar futballista a Careers Management Group menedzseriroda képviselőivel az MLS-ben szereplő SKC-hez utazott. A 2010-ig Kansas City Wizards néven futó csapatot a magyar származású, játékosként egykor a Győri ETO-ban (és az 1990-es vb-n) is megforduló Peter Vermes irányítja.

A Sporting az MLS 2014-es idényében a Keleti főcsoport 5. helyén végzett, majd a rájátszás első körében 2–1-es vereséget szenvedett a Thierry Henryval felálló New York Red Bullstól, így nem jutott be a főcsoport elődöntőjébe. Az új szezon jövő tavasszal kezdődik.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik