A zavartalan Eb-felkészülés miatt elhalasztják Szoboszlai Dominik közönségtalálkozóját – hivatalos

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.05.14. 11:34
Szoboszlai Dominik (Fotó: Török Attila)
A magyar labdarúgó-válogatott zavartalan Európa-bajnoki felkészülését elősegítve elhalasztják a Szoboszlai Live Show-t. Az eseményt várhatóan 2025 nyarán rendezik majd meg.

A magyar labdarúgó-válogatott szakmai stábjával és a játékosokkal történt egyeztetést követően a Szoboszlai Live Show szervezői a Magyar Labdarúgó-szövetséggel, valamint a szövetségi kapitánnyal egyetértésben azt a döntést hozták, hogy a május 30-ára, a Budapest Sportarénába tervezett eseményt elhalasztják – derült ki a szerkesztőségünkhöz eljuttatott keddi sajtóközleményből. Az eseményt előreláthatólag 2025 nyarán rendezik meg, ezáltal a lehető legnyugodtabb, minden külső zajtól mentes Eb-felkészülést biztosítva a válogatott számára.

„Dominik szívügyeként tekint a válogatottra és a magyar szurkolókra, ezért a partnereinkkel közösen egy különleges élménnyel szerettük volna megajándékozni a drukkereket a közelgő Európa-bajnokság előtt, egy a hazánkban és a régióban egyaránt egyedülálló rendezvény életre hívásával – mondta Esterházy Mátyás, a szervezők képviseletében. – Közeledve az esemény dátumához, május 30-ához azonban úgy éreztük, hogy a legfelelősebb döntést akkor hozzuk meg, ha elnapoljuk az eseményt annak érdekében, hogy az eredeti terveknek megfelelő nívójú produkcióval kedveskedhessünk a szurkolóknak. Szeretném kiemelni, hogy továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy egy feledhetetlen, egyedi formátumú közönségtalálkozót hozzunk létre mindazok számára, akik nagy odaadással támogatják a magyar válogatottat, így az eseményt várhatóan új időpontban, 2025 nyarán rendezik meg, ezáltal is segítve a válogatott teljesen zavartalan, idei Eb-felkészülését.”

A jegytulajdonosok természetesen automatikusan teljes pénzvisszatérítést kapnak. Erről a szervezők külön értesítést küldenek a jegyvásárláskor megadott e-mail címükre.
 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik