„Szeretnénk Magyarországról is igazolni” – a feljutó Komárom sportigazgatója a Sportrádiónak

Vágólapra másolva!
2024.05.05. 14:06
Vincze Istvánnak is nagy szerepe van abban, hogy feljutott a Komárom (Fotó: Török Attila)
Mint ismert, tegnap újabb magyar többségi tulajdonosú klub jutott fel a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba, a Niké Ligába. A KFC Komárom két fordulóval a másodosztály befejezése előtt hétpontos előnyre tett szert, és bebiztosította bajnoki címét. A sikert követően a Sportrádiónak nyilatkozott a komáromi egyesület sportigazgatója, Vincze István.

 

„Hosszú menet volt, főleg úgy, hogy egy évig nem játszhattunk otthon létesítmény-felújítás miatt. Ennek ellenére két fordulóval a vége előtt sikerült bebiztosítani a feljutást, ez szenzációs” – kezdte Vincze István, sportigazgató, aki a magyarellenes hangokról is beszélt. 

„Voltak nehézségeink, ez természetes. Amit a dunaszerdahelyiek is mindig elmondanak, azt meg tudom erősíteni. Vannak érthetetlen megnyilvánulások, főleg, ha Keletre megyünk. Ezeket félre tudtuk tenni, s egy egészéves jó teljesítményt nyújtottunk. Vannak magyar játékosaink, van szlovákiai magyar fiú is, s természetesen vannak szlovák játékosaink is.” 

„Futballtörténelmet írtunk, így most az a legfontosabb, hogy ünnepeljünk, gratuláció jár mindenkinek, a többire majd később koncentrálunk. Reméljük, szeptemberben már hazai pályán fogadhatjuk ellenfeleinket az élvonalban. A keretben lesz változás természetesen, de van azért egy kialakult mag, azt szeretnénk megtartani. A stáb az adott, az együtt marad, de a keret nagy része is. A hiányposztokra igazolunk. Szeretnénk Magyarországról is, de az a legfontosabb, hogy ide akarjon jönni, ne az anyagi része...” – zárta nyilatkozatát a korábbi 44-szeres magyar válogatott csatár. 

EMLÉKEZTETŐÜL
SZLOVÁKIA, MONACOBET LIGA
Slavoj Trebisov (Tőketerebes)–Komáromi FC 1–3


 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik