India: tragikus gólöröm, elhunyt a labdarúgó - megrázó videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.20. 12:02
null
Peter Biaksangzuala halála előtt felajánlotta szemét a kórház javára (Forrás: 101greatgoals.com)
Szörnyű tragédia rázta meg az indiai labdarúgást a hétvégén, vasárnap a kórházban életét vesztette a gólja ünneplése közben megsérülő játékos.

Múlt hét kedden az indiai labdarúgóliga harmadosztályának megfelelő Mizoram állami bajnokságban a Bethlehem Vengthlang a Chanmari Westet fogadta. A mérkőzés 62. percében a hazaiak játékosa, Peter Biaksangzuala 1–0-s vendégvezetésnél egyenlített. Találatát a torna sportágból ismert rundel-hátraszaltó kombinációval ünnepelte, azonban a kivitelezés nem volt tökéletes, és a „gyakorlat” közben a fejére esett.

Társai odarohantak a földön fekvő gólszerzőhöz, hogy vele ünnepeljék a találatot, de hamar észlelték a bajt, és rögtön segítséget hívtak. Biaksangzualát azonnal a legközelebbi kórházba szállították, ahol gerincsérüléssel kezelték, ám öt nappal a szerencsétlen balesetet követően, vasárnap reggel életét vesztette.

Mizoram állam labdarúgó-szövetségének elnöke a tragikus eset után elmondta, a játékos halála előtt felajánlotta szemét a kórház javára, és emlékére jótékonysági mérkőzést rendeznek a közeljövőben.

A megrázó videó:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik