BL-elődöntő: egy lépés a Wembley; Lisztes: Nem kapura akartam…

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.04.29. 23:30
null

 

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

 

Münchenben és Dortmundban játsszák az első felvonást. A Bajnokok Ligájában állva maradó két német, egy spanyol (Real) és egy francia (PSG) csapat jövő szerdára le is zavarja az elődöntős párharcokat. Múltidézés, sajtószemle, nyilatkozatok és elemzés – címlapsztori két oldalon.

Lisztes Krisztián góllal és gólpasszal tért vissza a futballnyilvánosságba. Az MTK elleni Fradi-siker fő letéteményese ugyanakkor őszintén elmondta azt is a vasárnapi meccs után, hogy a végül a kapuba tekeredő labdáját egyáltalán nem oda szánta… Minden, amit az OTP bank Liga 30. fordulójáról tudni érdemes – két oldalon.

Terbócs István szerint Dél-Korea épp olyan lesz, mint Japán. A bolzanói divízió 1/A-s hoki-vb-ről Pozsonyi Szilárd szünnapi jelentésében leszögezi a legfontosabbat: a Japán elleni nyitó siker után Dél-Korea ellen is nyerni kell. Vb-helyzetkép egy oldalon.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet: a magyar klubok UEFA Ifjúsági Liga-szereplésével, a kézilabda-élvonalba berobbanó Faragó Leával és a hónap utánpótlásedzőjével, a hokis Árkovics Bálinttal.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik