Real Madrid: „Mindenki látja, nem boldog a blancóknál…”

Vágólapra másolva!
2015.06.24. 11:26
Ramón Calderón, a Real Madrid labdarúgócsapatának korábbi elnöke szerint Sergio Ramos már nem boldog a spanyol fővárosban, így érthető, hogy a távozásáról szóló pletykák száma megnövekedett az utóbbi időben.

Mint arról beszámoltunk, a napokban olyan hírek keltek szárnyra, hogy a madridi klubnak korábban szóban örök hűséget fogadó védő zokon vette, hogy a barcelonai ügy kapcsán a Real nem állt ki mellette a nyilvánosság előtt, de azt is sérelmezi, hogy a klubtól eddig még nem kapott szerződéshosszabbítási ajánlatot. a madridi klubnak korábban szóban örök hűséget fogadó védő zokon vette, hogy a barcelonai ügy kapcsán a Real nem állt ki mellette a nyilvánosság előtt, de azt is sérelmezi, hogy a klubtól eddig még nem kapott szerződéshosszabbítási ajánlatot.

Állítólag a Manchester United a leglelkesebb kérő, az angolok a De Gea-transzferbe is bevonnák Sergio Ramost.

„Egyértelműen látszik, Sergio Ramos már nem boldog Madridban, amióta Florentino Pérezzel elmérgesedett a viszonya. Úgy tudom, a legnagyobb problémát az jelentette, hogy Ramos nem állt ki az elnök mellett Carlo Ancelotti menesztését követően. Hasonló a helyzet Iker Casillasszal is” – mondta a talkSPORT-nak Ramón Calderón, aki 2006 és 2009 között volt a blancók első embere.

„Természetesen én is hallottam a pletykákat, nem leptek meg, ám egyelőre nehéz megjósolni, mi várható az ügyben. Adnunk kell Ramosnak egy-két hetet, könnyen lehet, hogy ő és Pérez is megnyugszik, és hosszabbít a spanyol” – tette hozzá a királyiak korábbi elnöke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik