Real Madrid: Vinícius Jr.-t preferálják Mbappé előtt – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.05.14. 12:15
null
A Marca szerint Vinícius Júniort részesíti előnyben Mbappéval szemben a Real Madrid (Fotó: Getty Images)
Mint arról az angol The Telegraph értesüléseire hivatkozva mi is beszámoltunk, a Borussia Dortmund angol üdvöskéje, Jude Bellingham mellett a Paris Saint-Germain világbajnok francia támadója, Kylian Mbappé is rekordösszegért igazolhat nyáron a spanyol Real Madridhoz, de a pletykát most a Marca cáfolta.

 

A lap kiemelte, Vinícius Júnior jelenleg Mbappé előtt jár. A francia csatárral a hírek szerint tavaly egyszer már megállapodott a Real Madrid, de a támadó végül 2025-ig hosszabbított Párizsban. A Marca úgy tudja, Carlo Ancelottiék jelenleg nem gondolnak arra, hogy megszerzik a franciát, hiszen nem szeretnének egyetlen eurót sem adni a katari tulajdonban lévő csapatnak.

„Az Al-Kelaifi vezette szervezet kasszájának felhizlalásának gondolata fel sem merül a madridi vezetőség fejében” – emelte ki a Marca, kitérve arra is, hogy Mbappéról már lemondtak a „királyiak”, pláne, hogy úgy ítélik meg: Vinícius Júnior jobban teljesít, mint a francia.

A lap hangsúlyozza, gazdaságilag sincs helye jelenleg egy ilyen igazolásnak Madridban, ugyanakkor, ha Mbappé 2024-ben felbontja a szerződését, az új fejezetet nyithat a Real Madrid–Mbappé sagában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik