Napba bújtatott Aranylabdák Messi új cipőjén

Vágólapra másolva!
2013.01.12. 11:40
Egy nappal azelőtt, hogy Lionel Messi zsinórban negyedszer is elhódította volna az Aranylabdát, Cristiano Ronaldót egy különleges futballcsukával lepte meg személyes szponzora, a Nike. Az elsőre rejtélyesnek tűnő számsorral díszített cipőkkel a portugál 2011–2012-es szezonban nyújtott teljesítménye előtt tisztelegtek. Természetesen a rivális sportszergyártó, a Messit „ellátó" Adidas sem akart lemaradni az újdonságok terén, az FC Barcelona argentin rekordhalmozója egy szintén számokkal gazdagított, ám kevésbé misztikus csukában fog pályára lépni a hétvégi, Málaga elleni bajnokin.

Pontosabban négy évszámmal, Messi négy Aranylabdájának (2009, 2010, 2011, 2012) dátumával optikai tunningolt cipőben, amely stílusosan fekete és arany színekben pompázik. Az évszámokat az argentin nemzeti zászlóról ismert „Májusi Nap" öleli körül, valamint Messi személyes márkájának logója is megtalálható a lábbeliken.

(Fotó: beautifulgear.com)
(Fotó: beautifulgear.com)
(Fotó: beautifulgear.com)
(Fotó: beautifulgear.com)
(Fotó: beautifulgear.com)
(Fotó: beautifulgear.com)

Cristiano Ronaldo számmisztikás Mercurial-cipőivel ellentétben Messi aranylabdás (Adidas f50 típusú) csukáit földi halandók nem vásárolhatják meg, de egy szerencsés kiválasztott (feltéve, hogy megosztja aTeam Messi Twitter-oldalon találhatóbejegyzést) megszerezheti a különleges darabot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik