Az „ágyúsok” a szülinapos Arteta halálát kívánják

Vágólapra másolva!
2014.03.27. 18:30
null
Mikel Arteta alighanem szebb köszöntéseket is el tudott volna képzelni (Fotó: Action Images)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal „köszöntsük fel Mikel Artetát” akciója rosszul sült el, az „ágyúsok” fanatikusai inkább a középpályás távozása mellett kardoskodtak.

 

A korábbi Everton-játékos jövője kérdéses az együttesnél, miután a klub állítólag nem hajlik a hosszabbításra. A szurkolók pedig ahelyett, hogy egy kis ünnepi hangulatot kölcsönöztek volna a 32. születésnapját szerdán ünneplő spanyolnak, inkább az együttes gyenge formáját követő borús hangulatot egyben az ünnepelt nyakába öntötték.

A finomabbak csak arra kérték meg, hogy legyen kedves elhagyni a klubot, de voltak olyan is, akik tovább mentek...

„Nyugodjon békében Mr. Arteta”; „Remélem, a pokolban égsz a születésnapodon” bejegyzések is születtek, ehhez képest a „boldog születésnapot, te egy jó srác vagy, aki a legjobbját nyújtja, csak egyszerűen ez a legjobb nem elég a csapat számára. Tedd a helyes dolgot, és ünnepeld a következő születésnapodat a West Hamnél” megoldás kifejezetten kedveskedőnek számít már.

A születésnapját szintén szerdán ünneplő „ágyús” speciális ajándékot kért magának: „Nekem is ma van a születésnapom, visszavonulhatnál születésnapi ajándékomként”.

Persze olyanok is akadtak azért, akik a védelmére keltek, és olyanok is, akik egyenesen passzmesternek nevezték, de ennél alighanem összességében kedvesebb kívánságokat vártak az „ágyúsok”.

Volt, aki csak a távozást kérte (Fotó: metro.co.uk)
Volt, aki csak a távozást kérte (Fotó: metro.co.uk)
Volt, aki szerint csak egyszerűen nem elég jó (Fotó: metro.co.uk)
Volt, aki szerint csak egyszerűen nem elég jó (Fotó: metro.co.uk)
S volt, aki kicsit túlzásokba esett... (Fotó: metro.co.uk)
S volt, aki kicsit túlzásokba esett... (Fotó: metro.co.uk)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik