A partjelző elismerte De Ligtnek a hibáját

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.05.09. 09:45
Matthijs De Ligt sem értette, miért állította meg a játékot a bíró (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, a Real Madrid drámai hajrát követően jutott be a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjébe szerda este. A ráadás utolsó pillanataiban a labda a hazaiak kapujába került, de már előtte les miatt a játékvezető megállította a játékot. A Bayern München játékosai bosszúsan nyilatkoztak a szituációról, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy les volt, ráadásul az ilyen szituációknál tovább kell engedni a játékot.

IDE KATTINTVA NÉZHETI MEG AZ ESETET!

„Bocsánat, hibáztam” – idézte a Bayern játékosa, Matthijs De Ligt, hogy mit mondott neki a partjelző a meccs után. Hibája valóban egyértelmű, mert az akció végén kellett volna felemelnie a zászlót.

 

„Nem azt akarom mondani, hogy a játékvezetők mindig a Real Madriddal vannak, de ma ez jelentette a különbséget” – állította. A holland válogatott védő ettől függetlenül elismerően beszélt a Real Madridról, azt mondta, hogy az ilyen fordítások/visszajövetelek miatt nyerték meg már 14-szer a sorozatot.

 

Thomas Müller is kritikus volt a játékvezetéssel. „Marciniak? Nem nézte vissza az esetet. Nem teremtette meg magának a lehetőséget rá. Nagyon furcsa, hogy egy ilyen játékhelyzetben ilyen hamar sípolt. Ilyen dolgok gyakran történnek itt Madridban. Éltem már át ilyet néhány évvel ezelőtt” – fogalmazott, és visszautalt Cristiano Ronaldo madridi góljaira.

 

BAJNOKOK LIGÁJA
ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Real Madrid (spanyol)–Bayern München (német) 2–1 (0–0)
Madrid, Santiago Bernabéu Stadion, 76 579 néző. Vezette: Marciniak (lengyel)
Real Madrid: Lunyin – Dani Carvajal, Rüdiger, Nacho, F. Mendy – Valverde (Joselu, 81.), Tchouaméni (Camavinga, 70.), Kroos (Modric, 69.) – Bellingham (Éder Militao, 90+10.) – Rodrygo (Brahim Díaz, 81.), Vinícius Júnior. Vezetőedző: Carlo Ancelotti
Bayern München: Neuer – Kimmich, De Ligt, Dier, Mazraui – Laimer, Pavlovic – L. Sané (Kim Min Dzse, 76.), Musiala (Th. Müller, 85.), Gnabry (A. Davies, 27.) – Kane (Choupo-Moting, 85.). Vezetőedző: Thomas Tuchel
Gólszerző: Joselu (88., 90+1.), ill. A. Davies (68.)
Továbbjutott: a Real Madrid, 4–3-as összesítéssel

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik