Új támogató állt a labdarúgó-válogatott mögé

Vágólapra másolva!
2024.05.08. 18:05
Az összegyűjthető tejesdobozok
Hivatalos közösségi oldalán jelentette be a Sole-Mizo Zrt, hogy a nyári sportesemények idejére a magyar labdarúgó-válogatott támogatója lesz. Ez alkalomból pedig április végétől egyedi, a válogatotthoz kapcsolódó limitált szériás termékeket is forgalomba hoz.

 

„Azért kezdtük meg a sporttámogatói tevékenységünket, mert hiszünk abban, hogy az étkezéshez hasonlóan a szurkolás is színvonalas közösségi élményt nyújt, amely erősíti közösségünket. Idén az együttműködések köre bővül, büszkén támogatjuk a nemzeti tizenegyet, és igyekszünk a szurkolóknak és fogyasztóinknak is még emlékezetesebbé tenni a nyári sporteseményeket, ezért számos kapcsolódó aktivitással készülünk erre az időszakra” – mondta Harcsa Beáta, a Bonafarm tejágazati stratégiai és marketingigazgatója. 

Április végétől a kiskereskedelmi láncok polcain megtalálhatók a magyar csapatot népszerűsítő Mizo-termékek, például a válogatott fotóival ellátott egyedi tejesdobozok, amelyeket akár össze is gyűjthetnek a szurkolók. A márka emellett könnyen elkészíthető szurkolói recepteket is ajánl majd, amelyeket kifejezetten erre az alkalomra álmodtak meg piros, fehér, zöld nemzeti színekben, ezáltal is emelve a szurkolás élményét és erősítve az összetartozást. 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik