Hisense – tökéletes választás a sportrajongók számára

Vágólapra másolva!
2024.05.09. 09:37
Fotó: alza
Az utolsó két Európa-bajnokságot, valamint a 2022-es FIFA világbajnokságot követően, a 2024-es foci Eb globális szponzori szerepét szintén a Hisense töltheti be. A sport és a marketing kapcsolata továbbra is meglehetősen lényeges a Hisense vállalatnál. (x)

A 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság közeledtével a sportrajongók világszerte izgatottan várják a kontinens legjobb csapatainak összecsapását. A Hisense, a 2024-es Eb hivatalos szponzora, elkötelezett amellett, hogy a szurkolók számára a lehető legjobb sportélményt nyújtsa.

A Hisense a Paris Saint-Germain F.C. támogatója is. A klubbal a cég 2020. augusztusában állapodott a több éves támogatói együttműködésről. Az új partnerség hangsúlyozza a Hisense küldetését, hogy még magasabbra emelje a futballrajongók tévézési élményét szerte a világon.


A Hisense TV-k legfontosabb funkciói a sportrajongók számára


A Hisense TV-k a legmodernebb technológiákkal és funkciókkal rendelkeznek, amelyek tökéletesek a sportesemények maximális átéléséhez. A nagy felbontású, akár 100 colos óriás képernyők és a lenyűgöző hangzás együttese magával ragadó élményt nyújt, míg a speciális sportmódok optimalizálják a kép- és hangbeállításokat a különféle sporteseményekhez.

Nagy felbontású képernyők: a Hisense tévék képernyői kristálytiszta képet biztosítanak, így minden apró részletet láthatsz a sporteseményekből. A Hisense TV-k széles választékban kaphatók, a Full HD-től kezdve egészen a csúcstechnológiás 8K felbontásig. A 4K felbontás jelenleg az egyik legelterjedtebb és legkeresettebb, mivel tűéles és részletes képet biztosít. A 8K felbontás pedig még ennél is részletesebb, ezáltal tökéletes választás az igényes vásárlóknak.
Lenyűgöző hangzás: a Hisense TV-k Dolby Atmos hangzással rendelkeznek, amely technológia beépítésével ezek a TV-k képesek magával ragadó térhatású hangzást nyújtani úgy, mintha a stadion közepén ülnél. Egyes modelleknél akár beépített mélynyomók is találhatók a még erőteljesebb basszus érdekében.
Sportmódok:Hisense TV-k egyik legfontosabb tulajdonsága a dedikált sportmód. Ezt a beállítást aktiválva a TV automatikusan optimalizálja a kép- és hangbeállításokat a sporteseményekhez, élénkítve a színeket, javítva a mozgásábrázolást és kiemelve a kommentár hangját.
Smart TV funkciók: Hisense Smart TV platformjával könnyedén hozzáférsz különböző streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az HBO Max vagy az ESPN+, így meccseket nézhetsz élőben, vagy visszanézheted a legjobb pillanatokat.
HDR: a HDR (High Dynamic Range) technológia javítja a kép kontrasztját és színskáláját.
Játékmód: a legtöbb Hisense TV játékmóddal is rendelkezik, amely minimalizálja a bemeneti késleltetést (input lag), így gyorsabb reakcióidőt biztosít konzol játékok közben. Ez jól jöhet akkor is, ha olyan sportokat szeretsz nézni, amelyeknél fontos a gyors reagálás, mint például a Forma-1 vagy a kosárlabda.


Milyen típusú Hisense televíziókon nézhetjük a foci EB-t?


Hisense TV-k különböző méretben, felbontásban és funkciókkal kaphatók. A leggyakoribb típusok a következők:

ULED TV-k: az ULED a Hisense szabadalmaztatott technológiája, amely az Ultra LED TV képminőségére utal. A csúcskategóriás ULED Hisense TV sorozatot az időtlen design, a fejlett technológia és az intuitív kezelés kombinációját jellemzi a VIDAA operációs rendszernek köszönhetően. 

QLED TV-k: a QLED (Quantum Dot Colour) Hisense TV megváltoztatja a színérzékelést. A mikroszkopikus nanokristályok formájában megjelenő kvantumpontok lehetővé teszik a vörös, a zöld és a kék szín nagy pontossággal történő megkülönböztetését, amely a fokozatosan változó színek forrásaként szolgál. A QLED technológiának köszönhetően a Hisense TV képernyőjén olyan módon élvezheted a színeket, ahogy a természet megalkotta őket.
OLED TV-k: a Hisense OLED TV képernyőjének nincs szüksége háttérvilágításra. Minden egyes pixeldióda saját fénnyel rendelkezik, amely a többitől függetlenül működik. Az OLED technológiának köszönhetően a Hisense TV képernyőjén a nem használt LED-ek teljesen kialudhatnak, így a fekete szín még tökéletesebb lesz. Az OLED Hisense TV színei a lehető legközelebb állnak a valósághoz.
UHD TV-k: a 4K televíziók szegmensében a Hisense a minőség, az ár és a funkciók egyedülálló egyensúlyát kínálja. Mindez modern kialakításban, vékony keretekkel kerül forgalomba.


Mire figyeljünk Hisense TV vásárlásakor?


A megfelelő Hisense TV kiválasztásakor fontos figyelembe venni a képernyő méretét, a kívánt felbontást, a funkciókat és természetesen a rendelkezésre álló költségvetést. A sporteseményekhez általában nagyobb képernyőt ajánlanak, legalább 50-55 colost. A 4K felbontás már tökéletesen kiszolgálja a sportrajongók igényeit, de ha jövőbeillő megoldást keresel, akkor érdemes elgondolkodni a 8K-n is.

A gamer szurkolóknak érdemes olyan modellt választaniuk, amely rendelkezik játékmóddal és alacsony bemeneti késleltetéssel. 

A Hisense TV-k nem csak a sportrajongóknak tökéletesek, hanem mindenkinek, aki egy megbízható és jó ár-érték arányú televíziót keres.

Jó szurkolást mindenkinek! Hajrá, magyarok!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik