NBA: ismét győzött a Minnesota, idegenben egyenlített az Indiana és a Dallas

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.04.24. 07:01
Indiana Pacers v Milwaukee Bucks - Game Two
Az Indiana Pacers kiegyenlített a Milwaukee Bucks ellen (Fotó: Getty Images)
Három mérkőzést rendeztek helyi idő szerint kedden az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) rájátszásának negyeddöntőjében: a Minnesota Timberwolves második hazai meccsét is megnyerte, így 2–0-s előnybe került, míg a Dallas Mavericks és az Indiana Pacers ezúttal győzni tudott a Los Angeles Clippers és a Milwaukee Bucks vendégeként, így kiegyenlített a párharcban.

Milwaukeeban az ismét hazai pályán szereplő Bucks szerette volna második meccsét is megnyerni az Indiana Pacers ellen, ám vendégeknél remeklő, 37 pontig, 11 lepattanóig és hat asszisztig jutó Pascal Siakam tett arról, hogy ez ne jöjjön össze. A hazai csapat legjobbja – az első meccshez hasonlóan – most is Damian Lillard volt, de ezúttal ez kevés volt a győzelemhez. Az Indiana 125–108-ra győzött és kiegyenlített a párharcban.

A Minnesota Timberwolves viszont behúzta a második meccsét is a Phoenix Suns ellen, így már 2–0-ra vezet a párharcban. A hazai csapat elsősorban csapatszinten nyújtott ragyogó teljesítményt, Jaden McDaniels 25 pontot szórt, de Karl-Anthony Towns és Anthony Edwards is 20 pont közelében zárt. A meccs vége 105–93 lett.

A játéknap harmadik meccsén a negyedik negyed közepén a Los Angeles Clippers még vezetett a Dallas Mavericks ellen, de végül a vendégek remekül hajráztak, és óriási izgalmak után maguk javára fordították a találkozót. A Clippersnél visszatért Kawhi Leonard, a meccs azonban nem róla, hanem Luka Doncicról szólt: a Mavs szlovén klasszisa 32 pontot vállalt magára, emellett összeszedett hat lepattanót, és kiosztott kilenc asszisztot is. A Dallas végül 96–93-ra nyert és 1–1-re alakította a párharcot. 

NBA
NEGYEDDÖNTŐ , 2. MÉRKŐZÉSEK
KELETI FŐCSOPORT
Los Angeles Clippers (4.)–Dallas Mavericks (5.) 93–96
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 1–1 
Minnesota Timberwolves (3.)–Phoenix Suns 105–93 (6.)
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2–0 a Minnesota javára
NYUGATI FŐCSOPORT
Milwaukee Bucks (3.)–Indiana Pacers (6.) 108–125
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 1–1  


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik