A Mezőkövesd közleményben válaszolt a kiboruló Gomisnak

Vágólapra másolva!
2024.04.15. 20:49
Christian Gomisnak válaszolt a Mezőkövesd (Fotó: Török Attila)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd közleményben válaszolt Christian Gomisnak. A klub légiósa korábban Instagram-oldalán kérte a csapatát, hogy ne terjesszen róla hazugságot, most a klub reagált a vádakra.

 

Milan Milanovics, a Mezőkövesd vezetőedzője a Puskás Akadémia elleni bajnoki előtt azt mondta, hogy sérülés miatt nem számíthatnak Jorge Samperióra, Szilágyi Szabolcsra és Christian Gomisra, ám utóbbi Instagram-oldalán, 24 óráig elérhető történetében kategorikusan cáfolta a vezetőedző állításait.

Most a Mezőkövesd közleményben válaszolt Gomisnak: A Mezőkövesd Zsóry FC-nél a bajnoki keretbe bekerülő játékosok kiválasztása a mindenkori vezetőedző feladata. Ez a Puskás Akadémia elleni hétvégi bajnokin sem volt másképp. Milan Milanovic vezetőedző a hétközben mért edzés adatok és az edzéseken nyújtott teljesítményből arra következtetett, hogy Christian Gomis nem teljesen egészséges, játékra alkalmatlan.”

A közlemény szerint „Amennyiben Christian Gomis nem az egészségügyi állapota, hanem egyéb tényezők miatt nem teljesített megfelelően az nem profi labdarúgóhoz méltó, minthogy az sem, ahogy a saját klubjáról és annak alkalmazottjáról nyilatkozott.” A Mezőkövesd tovább megjegyezte, hogy Gomis a Debreceni VSC mérkőzését élőben a helyszínen nézte végig, ellenben saját csapata találkozóján nem jelent meg. „Ezzel klubunk az ügyet lezártnak tekinti” – zárja le a Mezőkövesd.

A szenegáli középpályás a Mezőkövesd színeiben ebben az idényben kezdőként 14, csereként három mérkőzésen lépett pályára, de február 17. óta nem kapott lehetőséget.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik